AMPULE

Korejski proizvodi u svetu lepote imaju visok kredibilitet zato što njihovi proizvodi deluju baš onako kako piše I ne dovode korisnike u zabludu.

Nakon esencija, sheet maski, BB I CC krema krenuli su u osvajanje sveta svojim čudesnim ampulama.

Šta su ampule?

Ampule za kožu su kombinacija visoko koncentriranih aktivnih sastojaka i enzima. Zahvaljujući visokim koncentracijama, ne mogu se koristiti dugoročno. Poznate su po svojoj sposobnosti oživljavanja kože ili rešavanja problema na koži.

Ampule dolaze sa specifičnim formulacijama za rešavanje specifičnih problema. Na primer, antioksidansi i sekrecije puževa se koriste za hidrataciju kože, ekstrakt vitamina E i propolisa kako bi se smanjile pore na koži.

KAKO IZABRATI?

Probali smo i testirali seriju ampula i došli do liste koja vam pomaže u izboru u skladu sa vašim problemima kože.

Formule

Ampule imaju različite formule koji rešavaju različite problem na koži. Kao rezultat toga, važno je da prvo definišete problem na koži, a zatim izaberete pravi proizvod. Na primer, ako imate problema sa pojavom bora, onda bi trebalo da izaberete ampule sa formulom protiv bora.

Sastojci

Većina korejskih ampula formulisana je kombinacijom prirodnih ekstrakta i hemijskih sredstava koja su potrebne koži. Uvek proverite na bazi kojih sastojaka je proizvod, zato što možete biti alergični.

Koncentracija

Koncentracija sastojaka je još jedan važan faktor u izboru proizvoda. U većini slučajeva ampule sadrže visoko koncentrovane sastojke.

Autor teksta Milica Stojanović

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova članaka objavljenih na ovom web sajtu, bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.