ESSENCE

„Essence je srce korejske kozmetike, kategorija proizvoda koja je nastala upravo u Koreji“
Da li znate šta je esencija, tj šta ona nije?
Najlakši način da definišete šta je esencija, je prvo da shvatite šta ona nije.

  • Essence nije tonik.
  • Takođe, essence nije proizvod za čišćenje lica.
  • Essence nije serum koji se pakuje u manjim bočicama i ima veću koncentraciju sastojaka.

Sada ćemo Vam objasniti zbog čega je važno koristiti upravo ovaj proizvod.
Osnovni zadatak esencije je da aktivne sastojke sprovede duboko u dermis kože. Uglavnom sadrži hijaluronsku kiselinu, glicerin i druge prirodne ekstrakte koji odmah daju elastičan,
hidriran i prijatan osećaj – osećaj maksimalnog konfora na koži. Vraća koži PH vrednost.

Pored jedinstvenog osećaja hidratacije i luksuza, esencija ima i anti-aging efekat. Redovnom upotrebom omogućava koži da ostane zdrava i čvrsta. Služi kao provodnik za ostale proizvode
koji slede.

Essencija ima poseban način aplikacije. Ne nanosi se pamučnim jastučićima na lice kao proizvodi za čišćenje ili tonici. Ne nanose se masiranjem kao serumi i ulja.
Esencije imaju posebnu tehniku koju su razvili korejski eksperti. Kako biste postigli maksimalan efekat esenciju nanosite blagim pokretima od brade ka čelu.

Napomenuli bismo da ukoliko imate masnu kožu, akne ili bilo koji problem sa prekomernim lučenjem sebuma – ovaj proizvod nije za vas.

 

Autor teksta Milica Stojanović

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova članaka objavljenih na ovom web sajtu, bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.